måndag 23 maj 2011

It's used and abused

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag fått lägga band på mig lite när det kommer till inköp av ljuva ljud, budjetstyle here we come. Så nu handlas det mest billigt skit i fråga om vinyler, och begagnade CD-skivor för fulla muggar.
Skuttade glatt iväg till en second hand häromdagen och fyndade lite som vanligt, som synes på bilden nedan. Angel Witch - Live på kassettband för 5 spänn, en billig skiva med Tankard - "Fat, Ugly & Live" och en VHS-box med första Star Warsfilmerna. Hmm, varför? För att den är fiiiin!

Lite bilder på lite annat som fyndats billigt och som jag saknade innan följer...
Norska Ásmegin, som spelar rätt skön folk-viking-metal.
Härligt med norska texter.

Underbara japanska Coffins med "Buried Death", långsam doomig döds.
Som en behagligt malande köttkvarn rätt i öronen.

Sen har jag blivit lite smått förälskad i några lampor... Say what?! Jepp, behövde ju få till bra belysning i mina CD-hyllor då vinylhyllan prioriterats. Led Stixx fungerar utmärkt och är
energisnåla. Så här ser det ut.


5 kommentarer:

 1. Det blev verkligen skitbra med lamporna!

  SvaraRadera
 2. Enda nackdelen med lampor är att man ser allt damm som bosätter sig på skivhyllorna extra tydligt...

  Vad fasen är det för second hand ni har där nere som har Angel Witch-kassetter och Tankard? Jag häpnar. Här finns det typ Lars Roos Örongodis del 666 och en möglig Rod Stewart-singel på sin höjd.

  SvaraRadera
 3. Haha! En väldigt allmän och kristen sådan, Gengåvan. Jag jobbar hårt för att hitta lite udda saker ibland! Det är ett himla rotande. Oftast hittar man en maaassa dansband och Julio Iglesias. Sen finns det ju flitigare gubbar som tar nästan allt vettigt, fast de lämnar lite metal ibland som tur är... ;)

  SvaraRadera
 4. Kul att se det inte bara är jag som gillar Ásmegin! Här i huset är jag ensam haha ;)

  En precis likadan vhs box sparade jag från flyttraiden jag hade. Christian fick den, passande till en sådan retro nerd ;)

  Riktigt snyggt blev det med lamperna och måste jag påpeka!

  SvaraRadera
 5. Miss: Hehe då är du iaf inte ensam i världen! :)
  Tack tack, man får försöka pynta till det lite vettu. :D

  SvaraRadera