söndag 27 mars 2011

Recordfinder General

Vad fyndade jag i helgen då?
Det hittades allt ifrån Mercyful Fate, Obituary, Gong, Hawkwind, Motörhead, Goblin, Earth till Bo Hansson.
Här är min lyxbox med Witchfinder General, vacker som tusan och med fin bok i. Förmodligen lägger jag upp lite av det andra när det orkas med. :)

5 kommentarer:

 1. Jag läste det först som ett band som hette Earth till Bo Hansson! ;) Hade ju varit lysande om det vart så. Jorden anropar Syd Barret, typ!

  Kul med skivmässa, jag längtar till vårens mässa här i stan i Maj.

  SvaraRadera
 2. Johan: Hahaha! :D Nu fick jag mig ett skratt här. Ja, vad härligt det hade varit! Jag sitter just och lyssnar på Earth och det hade nog funkat att blanda in lite Bo Hansson också! ;)

  Skoj! Är det en stor mässa? :)

  SvaraRadera
 3. Fina fynd där, alltid kul med skivmässa, blir nog lika överaskad varje gång, slutar i princip alltid att man kommer hem med en tung påse.

  SvaraRadera
 4. Nej den är inte så jättestor, kanske 15-20 knallar, men man brukar ändå kunna fynda billiga skivor om man är supernoga med skicket. Hittade bla 2 Queen skivor och Pink Floyds Animals för 15 kr st :)

  SvaraRadera
 5. Stones: Tackar. Ja, visst är det så! Och blir det inte fallet så blir man rätt besviken, man skall vara trött och nöjd efter mässa!

  Johan: Åhå, men låter som det är rätt mysigt att gå runt och bläddra lite lagom. Bra skivfynd! Jag är ingen mintnörd ännu så jag tar gärna lite slitet om det spelar okej, det har sin charm med lite småmärken ibland. :)

  SvaraRadera