måndag 14 mars 2011

Ny hatt

Min oförmåga till att vilja koda html samt bloggers motvilja till att vilja ändra designen jag valt (den har verkligen fastnat och vägrar samarbeta!) har lett till att jag experimenterat fram en ny "hatt" till sidan. Headern är kanske mer representativ än flugsvamparna? ;)

8 kommentarer:

 1. ååh, vilken fin! Den blev ju skitbra! *tummen upp*

  SvaraRadera
 2. Att döma av din musiksmak verkar inte flugsvampen helt tokig ändå. :-)

  Jag får antagligen minus på Grim/Necro/True-kontot (jo, det finns ett sånt) men vad är det för skiva under Bathory?

  SvaraRadera
 3. Erdena: Tack fina! :)

  Johan: Hehe det är sant!
  Jag drar inga minus från ditt necro-konto denna gång. ;) Det är Burzum med Burzum! http://en.wikipedia.org/wiki/Burzum_%28album%29

  SvaraRadera
 4. Ahh det förklarar saken. Jag har ju aktivt ignorerat den galne norrbaggen för att han är spritt språngande galen. Ja musiken ger jag inte så mycket för heller iof.

  http://www.vk.se/Article.jsp?article=413662

  NU rök väl några necro-poäng ändå? ;)

  SvaraRadera
 5. Ja nu blir det 100 minus direkt! ;P
  Nej då, det är väl bra att inte alla tycker om Burzums musik. Och jag har svårt för Vargs ideologier, men jag tycker han har gjort något musikaliskt speciellt sedan "Hvis Lyset Tar Oss" och "Filosofem". Och jag håller med om att det är en svår balansgång mellan moraler och musikintresse.
  Det är riktigt svårt, eftersom ganska många av speciellt black metal-musikerna är ganska galna på olika sätt.

  Bra artikel! :)
  Zyklon före Burzum? Helt okej. :) Dock hette ju Zyklon just Zyklon B förut, och det är ganska hemskt om man tänker efter. Men det är ju de flesta bandnamnen förvisso. ;)

  SvaraRadera
 6. Tackar :)
  Ja jo, det är ganska många black metal-snubbar som har lite tomtar på loftet, men någonstans tycker jag ändå det finns en gräns för vad man kan bortförklara med ungdomlig naivitet eller ren ignorans. Nattefrost är måhända inte den vassaste kniven i lådan men då kan man å andra sidan ta hans svammel med en nypa salt och digga Strange Old Brew. ;)

  Zyklon B var kanske inte det smidigaste bandnamnet man kunde valt, men jag fick känslan av att det inte låg så värst mycket tankearbete bakom. Jag kan ju ha fel...

  SvaraRadera
 7. Jag antar att jag är lite dubbelmoralisk när det kommer till Burzum och en del black metal, jag brukar försöka akta mig för dubbelmoral och brukar vara hårt mot mig själv - jag bojkottar ju nya Therion för kopplingen till Sverigedemokraterna och släpper samtidigt förbi Burzum.
  Och jag vet ju att jag kommer skriva mer om "Fallen" och Burzum, så är det ju.
  I plead guilty!
  Jag får försöka att endast vara dubbelmoralisk i detta ämne helt enkelt. :)

  SvaraRadera
 8. Jo men vafan, vi har ju alla band som ligger lite extra varmt om hjärtat som det är svårt at svika. Lite dubbelmoral har man ju alltid. Jag drar inte av några moralpoäng för det ;)

  Therion kan man med gott samvete bojkotta enbart för att den var så satans dålig, och mixad av en gråtande orch eller nåt. Det lät helt enkelt förjävligt. SD-kopplingen gjorde ju knappast saken bättre dock!

  SvaraRadera