måndag 28 mars 2011

Autopsy och morbida ängeln


Lite nya death metal-nyheter såhär på morgonen:
Legenderna Autopsy släpper ny skiva den 16:e maj, betitlad "Macabre Eternal". Medlemmarna meddelar att den kommer att vara brutal och innehålla ett spår längre än 10 minuter!
Autopsy har inte släppt någon fullängdare sedan 1995 men blev ju grymt välkomnade tillbaka till scenen med EP:n "The Tomb Within" som kom förra året. Och den är ju grymt tung och makaber så det är bara att hoppas på att de behåller den energin och att det nya albumet liknar de första 2 skivorna. Peaceville släpper skivan bland annat i vinylformat.

Mer nyheter för er som kanske missat det - Morbid Angel förväntas släppa den nya skivan "Illud Divinum Insanus" (som upplagt för framtida anus-skämt?) i början av juni.
David Vincent är ju med i gänget igen så förhoppningsvis är gubbarna i bra skick och kan mangla på som helsike.
En singel inför skivan kommer släppas samma datum som Autopsy släpper sin LP.

6 kommentarer:

 1. Brutalismen är total! :)

  SvaraRadera
 2. Nu finns omslagen för MA:s fullängdare resp. singel för beskådan. Desstuom kan man förboka singeln på SoM:s eshop för 9.99 Euro.

  http://season-of-mist.com/bands/morbid-angel

  Det mumlas även om en "incredible collector's box of "Illud Divinum Insanus"! Watch out, soon on our e-shop!". Frågan är ju vad den innehåller; personligen hoppas jag på en pentagram t-shirt i latex som Dave bär live. ;)

  SvaraRadera
 3. Johan: Tack för du uppmärksammade mig på dessa nyheter! :)
  Måste säga att jag nog föredrar omslaget på singeln mer än albumet!
  Hahaha jaså du, lite latex? :P Jo det skulle väl inte sitta fel! (Eller jo det är väl just det den skulle...) Muhahaha.
  Ja, det vore ju inte fel att slänga med någon grym patch och lite nördsaker med i boxen...

  SvaraRadera
 4. Den där jäkla latex tröjan är nog den fulaste scenklädseln sen Boney M:s dagar. Vad tänkte du Dave?!

  Superboxen finns på eshopen nu, men den tingade typ 1000 kr! Jag valde bort all MA-merch till förmån för en förbokning av Primordials nya lp. Helvete så mäktig den är.

  SvaraRadera
 5. Johan: Jag håller med, latex kan faktiskt hålla sig utanför metal helt och hållet då det sällan blir snyggt på karlar som t ex David.
  Haha, ja jag såg den nu, helvete! Rökelse och ljus och en massa saker! Fin träbox dock. Men nej, jag får nog hålla mig till vanliga dubbelvinylen då jag vill ha råd att köpa fler skivor...
  Är den det? Såg i Close-Up att den fått bra så man blir ju nyfiken...!
  Appropå det, vad tyckte du om deras retrorock-special? Tyckte den var lite fattig, trodde jag skulle tycka om fler band men det jag gillade var det jag redan har i skivhyllan. :)

  SvaraRadera