tisdag 22 februari 2011

Nytt släpp med Amon Amarth


Snart kommer vikingarna i Amon Amarth med en ny skiva, uppföljaren till "Twilight Of The...", nämligen "Surtur Rising". Omslaget kan skådas här ovan. Den kommer släppas på både CD och 2-LP i olika utföranden, i slutet av mars. I USA kommer man tydligen kunna köpa till en slags actionfigur till och med. Hysteriskt.
Se sångaren Johan Hägg filosofera runt låtarna och texterna från nya skivan här.

Det är alltså lite släpp att se fram emot i mars. Burzum, Blood Ceremony, Amon Amarth... Och säkert en drös till! Tycker att det släpps och har släppts fruktansvärt mycket bra skivor det sista året. Jag missar att tipsa om hälften härinne men skall försöka att uppdatera mer.
Men en sak undrar jag... När i helsike kommer den nya plattan av Morbid Angel egentligen?

BTW: I den sista pollen här så vann black metal i hästlängder. Det känns tryggt. Tryggast är nog att alternativet power metal inte fick en endaste röst. Dö Hammerfall, dö.

2 kommentarer:

  1. Jag skulle vilja ge en stödröst för grind. Otroligt underskattad genre och fantastisk på vinyl. Varför? Jo låtarna är så korta att du kan lika gärna spela hela skivan från början till slut snarare än att sitta med ett vindt getöga och försöka pricka rätt spår.

    SvaraRadera
  2. Johan: Bra skrivet! Håller med om varje ord.
    Helt underbart att lägga på Carcass och helt rätt att man måste lyssna på hela skivorna. :)

    SvaraRadera