lördag 22 januari 2011

Burzum släpper nytt!

Jag trodde jag såg i syne då jag gick igenom min mail häromdagen och läste att Burzum kommer med en ny platta! Igen!
"Belus" från förra året var högst upp på min tio-i-topp-lista (om jag hade gjort en! ;)) och jag ser nu så fram emot nya "Fallen" som kommer släppas i tre sorters vinylversioner och CD.
Man kan redan nu förboka den på Plastic Head. Och jag rekommenderar er som är intresserade att göra det snarast, då vita versionen av förra skivan såldes slut nästan direkt.
Jag blev tokig och bokade självklart "Fallen" direkt, i finaste versionen. Nu är det bara att hoppas på att nya släppet låter minst lika bra som utmärkta "Belus".
Tydligen kommer det låta ännu råare och gå tillbaka till "Det Som Engang Var" och även debutalbumet. Jag hyllade "Belus" för dess fortsättning av de magiska albumen "Hvis Lyset Tar Oss" och "Filosofem" och är återigen så glad över att Varg valt att färdas bakåt i tiden för att göra bra ny musik istället för att göra fängelsemusik á la lightsynth (det passade inte in riktigt...).

Samma dag (7:e mars) släpper också sköna Blood Ceremony deras andra platta entitlad "Living With The Ancients" som säkert kommer vara riktigt härlig och mystisk!
Jag fullkomligt dyrkar deras första fullängdare, blandingen av 70-tal, ockultism och framförallt Black Sabbath.

7/3 2011 here we go...

1 kommentar:

  1. äntligen ett nytt inlägg i min favvo-blogg! :) ja det var kul att du fick nys om detta och bokade i tid!!

    SvaraRadera