söndag 10 oktober 2010

Griftegård, tröjor och enbentheten

Igår blev det en rejäl vurpa som lett till att min ena fotled ser ganska enorm ut och har lett till att jag just nu är ganska enbent. Som tur var har jag en stark sambo att stötta mig på men blir det inte bättre blir det att besöka sjukhus snart.

Så nu har jag fått rådet att stanna i soffan och det försöker jag göra så gott det går. Idag med bloggläsning och rymdmusik. Och så måste jag försöka sälja lite metal t-shirts också eftersom det återigen börjar bli liiite väl mycket i garderoben. Jag vet inte hur många bandtröjor jag samlat på mig genom åren men jag tror nog att min förstående sötnos gissar på 100 st. Så illa är det nog inte men det är många. Och jag vill ha fler! Så nu ryker några till jag tröttnat på. Tyvärr också en riktigt gammal Darkthrone eftersom jag vill inhandla ny så småningom...

Häromdagen kom i alla fall en hög med Griftegård-saker. Nya t-shirten, en patch och nya splitten med Count Raven! Trevligt. Rekommenderar återigen Griftegård å de allra oheligaste!
Griftegård på YouTube.


Något annat som jag rekommenderar är soundtracket till Suspiria! Alltså skräckfilmen från 70-talet med Argento. Sedan sambon köpt denna box: http://nightofthelivinggore.blogspot.com/
har vi tittar igenom ett antal filmer och jag föll pladask för den skrämmande och utmärka filmmusiken av skumma progressiva bandet Goblin. Detta soundtrack är det konstigaste och mest skrämmande jag har hört.
Därför måste jag ju försöka få tag på det... På vinyl såklart. Det är lite svårt att sitta här enbent och svullen och inte "sjukbeställa" lite mer musik. ;)
Suspiria!

5 kommentarer:

 1. Jag gissar nog på MINST 100 bandtröjor.. ;)

  SvaraRadera
 2. Är det så illa alltså? ;)

  SvaraRadera
 3. Miss: Tack så mycket. :) Har kryckor nu så det går nog bra. Skall gaddas x antal timmar imorgon så det blir massa smärta samtidigt hehe.

  SvaraRadera
 4. Oj! Vad kul :) Hoppas vi får se bilder då :D

  SvaraRadera