måndag 18 oktober 2010

Electric Wizard & Sodom och allmänt strunt

I början av nästa månad släpper Electric Wizard sin nya platta "Black Masses" på CD och 2LP.
Den går icke ännu att beställa från Rise Above men går att förhandsboka på t ex Ginza och andra ställen. Det återstår att se om det dyker upp fler vinylutgåvor, kanske en die hard? Man kan bara hoppas.
För övrigt har Rise Above lyckats bra med att få världen att bli tokig i EW nu med återsläppen av några av de gamla skivorna. Snart kommer "Come My Fanatics" på återpress också, men den har man ju redan. :)

För övrigt så har gamla tyska thrashlegenderna Sodom släppt en ny låt till kommande skivan med samma namn som låten "War In Pieces". Fortfarande massa krig och misär.
Och visst låter det rätt bra? Kanske borde lägga denna till lååånga inköpslistan.
Och återigen, har ni inte kollat upp mästerverket "Agent Orange" tycker jag synd om er och beordrar er att genast köpa skivan i valfritt format!

Och de som tycker om musik och olika format rekommenderar jag verkligen att ta sig till skivmässan i Huskvarna den 13:e november. 25-års jubileum och massa skivdiskar.
Jag skall garanterat dit. Och förhoppningsvis har jag med mig en hög skivor hem. Lycka.

Förövrigt fick jag en liten hög av mina metaltröjor sålda och genast råkade jag beställa Suspiria soundtracket för de pengarna. Bra gjort av mig!
Några skivor på väg alltså, de flesta är helt skumma och öppnar psykedeliska landskap.
I helgen shoppades det billig klassisk musik på vinyl på lokala second hand-butiken. För 30 spänn fick jag Ödesymfonin och massa annat bra. Katterna tyckte det var supermys och glädjer sig åt att matte & matte ej bara manglar metal.
Man hann även med ett besök på nyöppnade Memphis, alltså gamla vanliga butiken fast med ny ägare. Äntligen köpte jag UFO - "Flying" som stått och väntat på mig där i flera år. Denna släpptes när UFO fortfarande var bra och spelade space rock. Jaaa.
Tror du inte nya gubben hade gömt en King Crimson bakom kassan också? Miiine.

I övrigt är jag fortfarande ganska enbent då jag envist belastade och gick på foten för mycket så den blåste upp sig lite till. Hoppsan. Och sen är jag nygaddad och fin, tappar just nu skinn likt en orm vilket ju passar väldigt bra in på temat. Dock visar jag sällan bilder på mina gaddningar men kanske kan det dyka upp nån nästa månad, då är nämligen hela sleeven klar.

4 kommentarer:

 1. skivmässan närmar sig sakta men säkert... hehe! Det ska bli kul!!

  SvaraRadera
 2. Dags att kolla upp Memphis igen då..har inte varit där sedan han reade ut den gamla...
  Ser fram emot fotos på gaddningen ^^

  SvaraRadera
 3. Erdena: Skall bli jättekul, söt!
  Anthropia: Absolut, lite bättre ordning där nu också.
  Hehe ja, kanske de dyker upp. Jag brukar liksom aldrig visa foton. De flesta vet inte ens att jag är gaddad på bröstkorgen haha, är lite hemlig antar jag...

  SvaraRadera
 4. Oh, lite mystisk sådär hehe ;-) Bara bra med lite anonymitet faktiskt.
  Man lägger ju ut sig själv för hela världen när man bloggar och dylikt...

  Bättre ordning låter bra! Slipper man kräla vid golvet när man letar hårdrock/metal nu då kanske!

  SvaraRadera