söndag 31 juli 2011

Opeth & besatthet

Ingen har väl missat att Opeth kommer med sin nya skiva "Heritage" i slutet av september?
Jag har det inte i alla fall. Tvärtom har min besatthet skjutit i höjden och jag har redan förbokat de exklusiva utgåvorna av skivan. För vi Opethfans gillar ju oftast att samla. ;) Än så länge har slantarna gått till den limiterade deluxeboxen med skivan som CD, 2LP + DVD, bok, 7:a samt CD + DVD utgåvan med samlarmynt som blir helt signerad. Nog måste jag köpa den vanliga dubbelvinylen med, så man har något att snurra på tallriken.
Sen har jag i ett lyckorus fått tag i biljetter till spelningen i Göteborg i december... Då skall jag hylla Åkerfeldt för hans skivsamling minsann.

Så, vill ni höra något från nya skivan så lyssna på "The Devil's Orchard", den är officiellt släppt nu och det låter inte illa vill jag säga... Även fast de är ett albumband.

5 kommentarer:

 1. Det ska bli så grymt kul i december! ;)

  SvaraRadera
 2. Fy fasen, tror ni kommer få en grym upplevelse :D

  SvaraRadera
 3. das: Yes, kommer smälla av! ;)

  Morwen: Jaaaaa. :D <3

  Miss: Tack, det hoppas jag på! :)

  SvaraRadera
 4. Argh, jag hade svår köpstörning igår och beställde deluxe boxen med 2LP & CD+ DVD. Den var dyr men hade jag köpt vinylen och CD:n separat hade det blivit typ 200kr billigare. Jag intalar mig att jag gjorde ett kap :-) Vars beställde du din ifrån? Jag gick via Roadrunner eftersom dollarn är så svag. Den brittiska sidan ville ha 50kr mer ;-)

  SvaraRadera