fredag 22 juli 2011

Mer tröjor har flyttat in!


Håller på att försöka skapa ännu mer ordning i skivhyllan. Det är ett ständigt rotande och organiserande så jag behövde någon slags märkning. Innan jag skaffar avskiljare kör jag på en budjetvariant. ;)

Det var dags för några öl hos Älvestam med flickvän och den trevlige herrn sponsrade mig vänligt med inte bara mer av hans egna diskografi och en Miserationtröja utan även en del gamla härliga tröjor som legat nerpackade ett bra tag. Inte tackar man väl nej till lite sånt?
Är superglad för speciellt Tormentortröjan här till höger, som aldrig ens blivit använd. Perfekt storlek och grymt band. Väl hemma lista jag ut att jag inte hade "Anno Domini" och beställde återutgåvan på CD direkt. Ungersk black metal från den gamla goda tiden, och självklart gör Attila ett utmärkt jobb som brölare.
Gamla death metal-härligheter. Brutalism med Vomitory, turnétröja med Edge Of Sanity och Cannibal Corpse. Det blev några fler till också men ville icke rå åt mig precis allt.
Snacka om att jag fick ordna i garderoben igen sen, så nu finns plats för ännu lite mer.
Skivor med Miseration och Solution .45 samt Miseration-tischa.
"The Mirroring Shadow" med Miseration är nog min favorit i denna högen, inte helt fel när Christian brölar loss och det svänger gott. :)

2 kommentarer:

  1. Verkligen skitgrymma tröjor! Dom kommer må gott av att bo i din garderob (och på dej, såklart!) ;)

    SvaraRadera