onsdag 6 juli 2011

Dålig på att uppdatera vs. Opeth

Jag är dålig på att uppdatera men kommer snart att skärpa mig, igen. ;)
Just nu har jag via Youtube hittat lite nya klipp från Opethplattan som kommer den 20:e september - "Heritage" - och jag förbannar mig själv att jag inte kan vänta. Varje Opethalbum är ju en helhet och det förstör att jag sitter här och lyssnar på någon enstaka låt... Fy på mig!
Lätt hänt dock, då detta är ett av de albumen jag ser mest fram emot (och som jag måste ha i alla utgåvor...) och jag nyligen läste att herr Åkerfeldt hamnat i en rejäl depression och det gör mig ganska oroad. Dels för att han är en vettig kille, skivsamlare och allt, och det kan betyda att det inte kommer något mer album efter det - hemska tanke!
Jag hoppas, hoppas att Mikael hittar ett utlopp så han får tillbaka sin lust. Lust att skapa, samla, lyssna, spela och njuta.

8 kommentarer:

 1. Jag hoppas också att han fortsätter, verkligen!

  SvaraRadera
 2. Det gör inget att du inte uppdaterar heeela tiden. När du uppdaterar har du i alla fall nåt intressant man kan läsa :)

  SvaraRadera
 3. Men! Var har du hittat Heritage-klipp? Allt jag hittar på youtube är fejklåtar (vem orkar sitta och ladda upp sånt, och varför?) Jag längtar som fan jag med, omslaget är ju helt lysande. Fattar inte att folk stör sig på det.

  SvaraRadera
 4. Erdena: Allt annat vore hemskt. :/
  Miss: Tack, det var snällt! :)
  Johan: Det fanns mitt i alla falska, Häxprocessen, men kolla det inte om du inte tänkt igenom det... Jag håller med! Omslaget är härligt, blir gött att se det på LP. :) Det riktigt sväller av 70-talism!

  SvaraRadera
 5. Ah då måste jag kika närmare, jag är ju så nyfiken. Omslaget är verkligen 70-tal, skönt att Travis smith äntligen börjat göra lite annorlunda motiv än de hårt photoshoppade. Jag hoppas soundet blir en blandning av Watershed och Sörskogen. :-)

  SvaraRadera
 6. Johan: Härligt också att omslaget baseras på en dröm som herr Åkerfeldt hade. Dock kommer jag nog sakna lite growl på nya plattan, även om "Damnation" fungerade bra utan.
  Eftersom "Still Life" är min favoritplatta så hoppas jag väl på något liknande men jag är öppen för nytt och överraskningar. Jag längtar tills jag kan förboka alla versiiioner! :)

  SvaraRadera
 7. Håller mig borta från förhandslysssningar på youtube, det förstör ju känslan när man sen har plattan i handen. Finns det folk som stör sig på omslaget? Konstigt folk, det är ju coolt som fan.

  SvaraRadera
 8. Andréas: Stämmer bra det, det förstör verkligen! Jag vet inte vad som tog åt mig... :/
  Håller med, proggigt men coolt!

  SvaraRadera