fredag 22 juli 2011

Göteborg - giv mig era skivor!

För ett tag sedan åkte jag, sambon och Siv och hennes karl Christian till Göteborg för att kliva runt och roffa åt sig lite skivor, äta gott och umgås. Jag och herr Älvestam var väl mest på hugget när det gällde skivor men de andra fyndade friskt också. Hälsosamt. ;)
Nedan är min hög, som växte lite av Christians rekommendationer. Tja, hans växte kanske med någon skiva med då jag tipsade. Lätt att hetsa varandra om bra skit, inte sant?
Det var en himla trevlig fynddag!

Mycket CD denna gång, bland annat några Anekdoten som jag tidigare inte hängett mig åt. Annars mest dubletter på sånt jag har på vinyl, bland annat de fina Hawkwind utgåvorna som är lite sällsynta på CD. Och äntligen fick jag tummen ur att investera i CD & DVD-utgåvan av Opeth på Royal Albert Hall, då jag inte vill spela sönder vinylboxen. :)
Vad var bäst av fynden? Omöjligt att säga, men Pink Floydskivan passade perfekt dagen efter när man var trött efter allt gående.

Christian har tipsat om Änglagård och deras två alster, så direkt när återsläppen kom så beställdes dem. En singel med skräckfilmsdyrkande Anima Morte följde med också.

3 kommentarer:

  1. Haha, tack vare dig Sara så måste vi snart flytta till större för att få plats med alla skivor...och då kan jag äntligen få min trädgård som jag längtar efter ;) Hetsa på herrn bara.
    Me like!

    SvaraRadera
  2. Das: Verkligen! <3

    Miss: Haha, i och för sig! ^^ Hehe, plånboken måste orka med hetsningen bara! ;)

    SvaraRadera