onsdag 29 juni 2011

Midsommarölen står som getter i hagen och tröjorna regnar från helvetets eldar

Nu skall jag skärpa mig och försöka klämma ur mig några inlägg. Det är svårt när latheten tar över eller man känner sig överhettad och vill kräla ur skinnet.

Midsommarhelgen var oväntat aktiv och social. En trevlig afton blev det hos Siv och hennes Christian Älvestam. Traditionell mat och rabarberpaj avnjöts med en hälsosam dos av Newcastle Brown Ale och lite Jägermeister. Och Siv verkade uppskatta vår gåva till värdparet - en flaska Motörhead Shiraz - då den slank ner och gav henne en riktig Overkill-baksmälla dagen efter. ;)
Den alltid trevlige Älvestam var vänlig och försåg mig med Torchbearer tröja (tydligen grymt limiterad också...?), nya skivan och två gamla demos med gamla goa Unmoored! Bra skit!
I övrigt så spenderades kvällen lyssnandes på kassettdemos med bland annat Morbid, The Black, Necromicon, Non Serviam, Nihilist och Grave - sämre kan man definitivt ha det! ;)
Den lilla bakfyllan botades med en go B-film och att klokt sitta och beställa "Metalion - Slayer Mag Diaries" som jag blev sugen på för någon vecka sedan. Och då kunde jag ju lika gärna få tummen ur och fixa "Swedish Death Metal" av Ekeroth som jag sket i att beställa för 100 år sedan (eller ett par år i alla fall...), inspirerad av bläddrandet hos Siv & Christian.
Hm, så går det när "man skall ta det lite lugnt med skivinköpen" - det blir lite skivor ändå och lite annat med. Men än då länge överlever man ju. ;)
Midsommardagen blev det grillande hos sambons familj med mer god mat och lite rosévin på det, och då passade jag på att diskutera festivaler med Victor och glad i hågen hämta tröjorna han fixat till mig. Hela 2 officiella Bolt Thrower shirts hade han varit snäll nog att införskaffa åt mig på Hellfest! Så jag köpte dem och lite andra "specialgjorda". Det var tröst på såret för att jag missade dem live. Men nästa gång så, nästa gång...

När man ändå var så onyttig och social så kunde vi lika gärna klämma in en fika också och det slutade med att man försökte frälsa en icke musikintresserad person med skivomslagskonst istället (Hawkwind gick hem!), så ni som känner mig vet att jag nu varit social så det räcker en månad, hehe. Nej men jag försöker bättra mig - enslingen (!) och misantropen i mig botas tillfälligt av sådana här helger.
av

4 kommentarer:

 1. Celtic frost tischan var grymt snygg. Är det en bootleg? Har du sett Boat rower någon gång tidigare? De spelade på en liten klubb här i stanständig 2006. 350 pers och det var packat. Scenen var så liten att trummisen fick klättra över sitt trumset för att ta sig in. Magiskt. :-)

  SvaraRadera
 2. Übertrevlig helg med dig! <3

  SvaraRadera
 3. Tack för en så sjukt lyckad midsommar :D Hell yeah! vad gott vinet var...haha, blev rätt rockstjärne-full av det ;)

  SvaraRadera
 4. Johan: Japp, det är en bootleg! Fixade 2 stycken. :) Hepp, aldrig sett dem tyvärr. :(
  Vad grymt! Hade velat vara där!

  Erdena: Detsamma! <3 :)

  Miss: Tack själv!!! Hehe verkligen rockstar. ;)

  SvaraRadera